A könyvről írták és kérdezték  
 
     
  A dr. Boross Rendel műsorban  
     
 
dr. Boross György kérdez az OMEGA-UNIVERSAL, zenkartól az együttesig" című könyvről, végigmenve mind a négy ze- nekaromon.
 
     
 
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
Ismét a Lánchíd Rádió stúdiójában.
Lassan belekezdünk
 
 
A beszélgetés apropóját a 2016 április 10-én megjelent könyvem adta. Ismét rendkivül jól éreztük magunkat úgy a riport elött, mint közben is, abszolút feszültségmentes jó hangulatú beszélgetés volt.
 
 
Éreztem, hogy Gyuri elolvasta a könyvet, kérdései is arra utaltak, szünet nélkül peregtek a mondatok.
 
     
 
 
     
  A könyvről írták  
     
 
Zömében a Facebook-ról gyűjtöttem össze a könyvvel kapcsolatos visszajelzéseket, így egyben látni jó érzés, meggyőznek arról, hogy megérte a fáradságot, különösen azért, mert nem vagyok író, hanem zenész.
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
     
     
   
  Plants: image 1 0f 4 thumb
Tamással az Omega Fun Club egyik rendezvényén találkoztam, amikor Meckyvel sikeres kisérletet tettünk az Omega alakulásának tisztázására, egységesítésére. A találkozó végén dedikáltam Tamásnak, ez még a könyvem megjelenése előtt volt. Hizelgő a véleménye a könyvről, még családi vonatkozásaiban is, úgy gondoltam itt a helye az oldalamon:
 
     
 

Tiszteletem " Öcsi "!

Most került kezembe a könyved és nagy érdeklődéssel olvastam. Nem titkoltan az Omegás időszakod érdekelt leginkább, de természetesen az OLYMPIA a SYCONOR (ettől a zenekarodtól emlékszem a Nézd milyen kicsi a felhő c. dalra, kis srác koromban sokat énekeltem).


Az UNIVERSAL pedig a Szüleim kedvence volt a lemez a mai napig meg van. Nagyon sok érdekes információt tudtam meg a kötetből az Omegás időszakról, amiket máshol még nem hallottam, Köszönöm!


Nagyon tetszik a rengeteg fotó, plakát, amik színesítik a könyvet. Az OFC találkozón én is ott voltam és nagyon csodálkoztam, mikor a 98. oldalon megláttam azt a fotót ahol nekem adsz autogramot, nagyon köszi és azt is ,hogy beszerkesztetted a könyvedbe.


Egy szót a UNIQUE-ról. Először a Gabi éneke fogott meg aztán mikor kiderült, hogy Ádám a Te Fiad akkor jobban figyeltem a zenekarukra, s ha volt lehetőség meg is néztem Őket, nem az én stílusom viszont pihentető kellemes zenének tartom. Nagyon köszönöm ,hogy elolvastad amit írtam. Engedd meg, hogy valamit küldjek viszonzásul Neked. Pár éve tagja voltam egy Omega Tribute zenekarnak, aminek a nevét is én adtam Megapolisra kereszteltem. Már nagyon sokan nem vagyunk benne, de egy jó kis HD-s felvétel, élvezhető. Én nem vagyok profi énekes és nagyon nem is tudok énekelni, de azt szokták mondani, hogy jó fogadd szeretettel!

További jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Lovász Tamás

Budapest, 2017-06-03.

 
     
 
 
   
   
  Kattints a bannere!  
  Plants: image 1 0f 4 thumb  
     
   
   
   
   
     
  Te is meg tudod vásárolni: itthon, Romániában, Szlovákiában.  
     
 
 
Vásárlás
Szlovákia
könyvek
Szlovákia