Kiss András, 2016 január
 
 
   
 
Lassan mindenki előkerül, akivel valaha együtt zenéltem, most Kiss András jelentkezett be Svájcból, akivel ama bizonyos Római Fürdői csónakházban összehoztuk a kezdeti próbákat.
 
     
 
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
A dobnál ülve
A korláton ül
Jobb oldalt
 
     
  Kérdésemre, hogyan alakult élete a következőket írta:  
     
 

Szia Öcsi!

Köszönöm baráti érdeklődésedet, szívesen válaszolok kérdéseidre persze csak röviden hiszen az eltelt 44 évben valóban sok minden történt.

Hát ott kezdem ,hogy elbúcsúztam az Universal együttestől és elbúcsúztam  a Római parti weekendháztól. Fenyő Miklós zenekarában voltam majdnem egy évig, amikor Fenyo "uzleti" okokbol ismet osszeallt a Sipossal aki feltételhez kötötte, hogy hozza magával a Csurgai Attilat - "személyes dobosat". Ezután jött az M7-es zenekar. Több, mint négy évig voltam ott, nehéz de szép körülmények között, amikor a zenekar vezetője Rusznák Iván beszállt a reklám zene iparába és ettől kezdve egyre kevesebb bulink volt. Ö jól megélt belöle, mi pedig, hát eléggé sinylődtünk. Egy barátomon keresztül sikerült kijutni Norvégiába ahol összejöttem egy angol zenekarral akikkel 5 évig jártunk Angliát és Europát. Késöbb eljutottam Svájcba, ahol megházasodtam és azóta is itt élek. Bern-től kb 20 km-re, egy kis városban lakok, egy csodálatos tó mellett. Két gyerekem van, Linda es Oliver, 21 és 25 évesek. Van egy kis cégem és mindennapi kenyeremet Software eladásával keresem. Legutolsó Svájci zenekarom Indiana Jones New Party Band, olyan kemény Disco féle zenekar volt.
 
     
 
 
     
 
Felbomlása után már csak   néha néha ugrok be egy két zenekarba és kisegitek a Pop, Country, Funk Rock zenékben. Vendégzenésze vagyok a Roland nevü cégnek, ha elektromos dobokat kell bemutatni Svájcban. Ezúton sikerül még ma is nagyon jó zenészekkel összefutni. Hobbym dobok javitása, hangolása vétele eladása. Ezáltal csodálatos hangszerek kerülnek kezembe és a jobbakat megtartom. Küldök egy-két képet a próba helyemről, ahol életem egy részet eltöltöm.
 
     
   
     
   
     
   
     
 

Szüleim halála óta (3 éve) egyszer voltam Magyarorszagon de az interneten keresztül tartom a kapcsolatot sok jó baráttal. Az interneten láttam meg honlapotokat és az én képeimet, aminek nagyon örültem. Habár a ZÉGÉ zenekar utolsó dobosa voltam, rajtatok (Universal) és Várkonyi Matyin kívül senki nem említette a nevemet. Rólatok tényleg sok informacióhoz hozzájutottam az interneten úgy, hogy tudom mikor esztek, isztok, mikor mentek aludni es azt is hogy kivel.

Hát ennyit mára. Még egyszer nagyon baráti üdvözletem küldöm az összes Universal zenekari tagnak és az összes magyar zenésznek!"
 
     
  Kiss András  
 

 

 

 
  <<--- vissza a főmenühez