Videó a koncertről
 
 
 
 

A felvételt a dusnoki kábel TV készítette, személy szerint Szőgyi László. Ezúton is megköszönöm, hogy elküldte a DVD-t. A konvertálásnál egy picit elcsúszott a hang, de biztosíthatok mindenkit, hogy izzig-vérig élőben muzsikáltunk. Mivel 4 szólóénekesünk volt, egy-egy számot mutatok meg mindenkitől az angol felvételekből.

Give me some a love in
Honky tonk women
Xanadoo
 
Tie yellow ribbon
 

A Dusnoki koncert anyagát kb. egy éve töltöttem fel a Youtube-ra. Megnézve a nézettségi adatokat arra a megállapításra jutottam, hogy a "Csavargók utcája" lehetett volna a 2. legnépszerűbb számunk, a "Volt-e más bolond" után, ha elfogadta volna a Rádió!

A volt-e más bolondot - legalább is eddig - 4113 - an, míg a Csavargók utcáját 2132 - en nézték, illetve hallgatták meg. Az utána következő - szintén nagy slágerünket a "Túl minden bolondos álmon" című dalunkat, mindössze 1542 - en tekintették meg. Ezek konkrét adatok, amiből joggal levonhatom az a következtetést, hogy a feltételezésem megállja a helyét.
 
   
Most érzem igazán veszteségnek, bár a lelkem mélyén büszkeséggel tőlt el, ugyanis a dal zenéjét én írtam, Halmágyi Sándor szövegére. Annyiban pontosítanék, hogy Sándor írta a szöveget a kész zenémre.
 
   
 
 
Majdnem a teljes koncert zenei anyaga megtalálható a
-os oldalamon:
 
 
     
 
  Egy kis izzelítő a saját számainkból egy lapoható albumban: itt megtekinthatő