Wittek Mari 2014
Varsányi Gergely
Benkő HírTV 2017
Laci faültetése 2021
Volt egyszer egy Omega
Szentes 2022
Mecky faültetése 2022
Bézs Rádió Marival 2022
Wittek Mari 2022
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 
 
 
Halló fiúk, halló lányok, 1967
 
 
   
 
TV műsor indult "Halló fiúk, halló lányok" címmel 1967 évben:
 
  Egy korabeli, 1966 évi cikk az eseményről, ami Plants: image 1 0f 4 thumb olvasható.  
 
 

 

Rendező:
Pauló Lajos link
Operatőr:
Dobai Sándor
Szerkesztő:
Takács István
Zene:
Vujicsics Tihamér link
Közreműködik:
Omega Együttes
Műsorvezető:
Antal Imre

 

 
 
  A címadó zenét játszottuk a sorozathoz, sajnos nincs meg a felvételem. Arra emlékszem, hogy nem mi énekeltünk, csak a zenét játszottuk fel. Vujcsics Tihamér híres volt arról, hogy hadilábon állt a határidők betartásával. Ez most sem volt másképpen, mert nem adta le hangszerelést kellő időben. Sőt előtte való nap magával vitte Lengyelországba, gondolván: megírja a vonaton és visszaküldi a partitúrát a vonatvezetővel, csak vigye be a Rádióba és kész. Ez eddig meg is történt: bekerült a stúdióba. Igen ám, de a hangjegyek a vonat rázkódása miatt nem mindig oda kerültek ahova a szerző szerette volna. - Lábjegyzetben meg is jegyezte: elnézést a vonat rázott. - Akik a partitúrát szétírják a Rádióban külön-külön a hangszerekre, szolgaian másolgatták, nekik nem feladatuk ismerni az összhangzattant. A karmester a fejét fogta a felvételen, hogy ez kikéri magának, majd odavágta a kottát. Végül elhalasztódott a felvétel, míg Tihamér visszaért.  
 
A TV stúdióban készült amatőr film, a felvétel előtt készült.

Aki a film végén sötét szemüvegben bejön az barátunk, Toncsev Iván. Volt egy Opel Karaván kombi autója, amivel jártunk a fellépésekre, éppen befértünk a cuccal együtt.

Egyszer indulás előtt elromlott az autója, olyan szerencsénk volt, hogy a Nagyenyed utcán láttunk parkolni egy ugyanolyat. (Ez nagyon fontos volt, mert mindennek meg volt a konkrét helye a kocsiban.) Megvártuk, hogy ki ül bele és akkor könyörögve letámadtuk a vezetőt, aki végül megsajnált és kiszállított külföldre.

Blaireau és Toncsev
Öcsi és Misi
Laci és Blaireau
Derékfájás?
Libasorban
Az operatőr