Wittek Mari 2014
Varsányi Gergely
Benkő HírTV 2017
Laci faültetése 2021
Volt egyszer egy Omega
Szentes 2022
Mecky faültetése 2022
Bézs Rádió Marival 2022
Wittek Mari 2022
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 
 
 
Omega Fun Club, másnap
 
 
   
 
Vélemények a találkozóról:
 
     
 
 
     
 
A kubtalálkozó azon része, amikor Meckyvel közösen - 50 év távlatából - felidéztük az Omega megalakulását és annak előzményeit, a késő esti órákban ért véget, nem szólva az utána lezajló kötetlen, baráti beszélgetésekről, közös fotózásokról. Meglepett az őszinte érdeklődés, ami erre a kezdeti 5 évre és még az előtte történt eseményekre irányult.
 
Keresni a forrást és tudni miből lett ez a hatalmas folyó, mely végül tengerré duzzadt. Igen ez az Omega!
 
 
Az Omega fennállása óta eddig, ez nem volt sohasem téma, mintha nem is lettünk volna, és itt nem csak magamra, hanem a többi alapító tagra is gondolok. Most itt éreztem először ennek ellenkezőjét és nem bántam meg, hogy elfogadtam Balogh Józsi meghívását.
 
 
45 év után először beszélgettem órákat Meckyvel, mert ugyan találkoztunk néha véletlenül, de a "szia-szia" köszönésnél sohasem jutottunk tovább, viszont most ott folytattuk a beszélgetést, - minden rossz érzés nélkül - ahol 45 éve abbahagytuk.
 
 
     
  Egy pár vélemény - a teljesség igénye nélkül - a találkozóról:  
     
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kedves Öcsi! Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen szívből jövő, szép gondolatokkal emlékezel honlapodon a szeptember 23-i Omega Fan Club találkozóról. Megtisztelő, ahogyan az én szerepemet méltattad. Azt gondolom, hogy az átlagot meghaladó a tájékozottságom Omega-ügyben, de így is igyekeztem külön készülni a beszélgetésre, ami legnagyobbrészt Neked és Meckynek köszönhetően sikerült valóban frappánsra.
 
 
Még egyszer köszönöm, hogy eljöttél, remélem, hogy az általad is hivatkozott visszatekintések Téged is jó érzésekkel töltöttek el. Még nem tudom, milyen formában, de remélve, hogy lesz még ennek folytatása,
 
 
baráti üdvözlettel: Józsi 
 
 
 
 
További visszajelzések >>
 
     
 
MA LETT 50 ÉVES AZ OMEGA EGYÜTTES.
 
  Írta: Magyar Távirati Iroda  
     
 
 
Országos koncertsorozattal, szimfonikus előadásokkal, új stúdió- albummal, régi felvételek publikálásával és könyvvel is ünnepli jövő héten kezdődő jubileumi évét az 50 éves Omega együttes; a részletekbe Kóbor János énekes avatta be az MTI-t.

- Az Omega együttes szeptember 23-án lép be ötvenedik évébe, hiszen 1962-ben ezen a napon volt az első koncertünk a Műegyetemen. Sokat gondolkodtunk azon, mi lenne igazán méltó a jubileumi évhez, legyen-e egy ötödik Stadion-koncertünk vagy mást csináljunk. Úgy látjuk, a Puskás Ferenc Stadion már nincs olyan állapotban, hogy ott még megvalósítható lenne egy nagy Omega-buli. Végül azt a döntést hoztuk, hogy az elkövetkező egy év során megpróbálunk még egyszer minél több helyre eljutni az országban - mondta Kóbor János.

Mint kifejtette, az öt évtized dalait a különböző korszakok egyenrangú bemutatásával áttekintő országos turné várhatóan decemberben indul és a nagy része május végéig lezajlik. Hangsúlyozta, hogy lesz egy kiemelt budapesti helyszín is, ahol 2012. szeptember 23-án zárulna a jubileumi Omega-év. Hogy hol, arról még tárgyalnak.

A tervek szerint az Omegával (a felállás 1971 óta állandó:
Kóbor János - ének,
Benkő László - billentyűs hangszerek,
Molnár György - gitár,
Mihály Tamás - basszusgitár,
Debreczeni Ferenc - dob)
színpadra lép majd több régi tag, köztük
Presser Gábor, Laux József és Somló Tamás,
és szó van az alapító tagok közé tartozó Kovacsics András és Varsányi István esetleges közreműködéséről is... >>