Wittek Mari 2014
Varsányi Gergely
Benkő HírTV 2017
Laci faültetése 2021
Volt egyszer egy Omega
Szentes 2022
Mecky faültetése 2022
Bézs Rádió Marival 2022
Wittek Mari 2022
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 
  Volt egyszer egy Omega.  
Álmodtam vagy igaz talán?
 
Kérdezhetném magamtól, mert Mecky a Balatonba viszi a közös multunkat, ami eddig kézzelfogható volt, minden régi történés elvesztheti hitelességét.
 
 
 
 
Mecky elment, Mecky nincs többé!
 
 
  De zenész volt.
  Velünk marad a hangja,
  dalai mondanivalója,
  összetéveszthetetlen sziluettje,
  sohasem felejtjük el.
 
 

El kell fogadnunk, hogy nincs többé Omega! Mecky maga volt az Omega, mindenki Őt várta, hogy megjelenjen a színpadon és kezdődjön a buli.

 
     

(Hét évet zenéltem Meckyvel, 2 évet Omega előtt, ami alatt összeállt a Beat repertoárunk Varsányi Gergellyel, majd 5 évet a kezdeti Omegában. Meghatározó évek voltak a zenei pályámon. Mecky, nekem is hiányozni fogsz, de nemsokára fent találkozunk, megint összehozhatjuk a bandát!)

 
     
   
     
 
2021. december 17-én - péntek este -, a budapesti Szent István Bazilikában búcsúztatták el az Omega frontemberét. Kóbor János 2021. december 6-án hunyt el, családtagjai, barátai, pályatársai és rajongói vettek tőle végső búcsút
 
 

A szomorú eseményt a TV2 Tények című műsora élőben közvetítette, Gönczi Gábor volt a műsorvezető, zenésztársa Frenreisz Károly, majd Gazdag László - az Omega Fan Klub vezetője - mondott búcsúbeszédet.

 
  Akik élnek még a kezdő csapatból:  
 
  Wittek Mari,
  Kovacsics Öcsi,
  Varsányi Gergő.
 
 
 
 
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
 
 

 

 

 
     
 
 
 

Rengetegen gyászolják Kóbor Jánost, de az igazán nagy veszteség fiát, Danit és lányát, Lénát, valamint feleségét, Zsókát érte, aki teljesen összetört, hiszen Mecky és közte nagyon mély szerelem volt.

 
   
     
  Kóbor János lánya képtelen elhinni, hogy az édesapja meghalt.  
 

Kóbor Léna a közösségi oldalán írt az érzéseiről, és egy közös képet is mutatott. "Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt... Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút" - kezdte.

 
 
"Látom a tévében, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket... Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem.
 
     
 
Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig "itt leszel és fogod a kezemet", és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! 
 
     
 
Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről "az égben lebegők csarnokából", vagy "Gammapolisból" nézel le, és vigyázol ránk! Sosem fogom elfelejteni, az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!" - írta.
 
 
"Biztos vagyok benne, hogy éppen egy fellegi világkörüli turnén vagy Freddie Mercuryval, egy "Éjféli koncerten", vagy a legnagyobb hullámokat szeled valahol a "Hajnali óceánon, és újra találkoztál a Gyöngyhajú lánnyal, Fekete pillangók röpdösnek körülötted és Régi csibészekkel nevetgéltek.
 
 
A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! 
 
     
 
Egy olyan csoda voltál, vagy és leszel, akire emberek milliói néznek fel és imádnak! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna!
 
 

 Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg, kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy. A szeretet mindennél erősebb! Nagyon szeretlek: Léna "Te pici angyalkád", ahogy te neveztél engem, az első gőgicsélésemtől kezdve" - írta.

 
     
   
     
 

 
  Budapest, 2021 december 20.