Wittek Mari 2014
Varsányi Gergely
Benkő HírTV 2017
Laci faültetése 2021
Volt egyszer egy Omega
Szentes 2022
Mecky faültetése 2022
Bézs Rádió Marival 2022
Wittek Mari 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     

 

 
 
 
Wittek videó  
 
     
 

Mari kérésére összeállítottam a Sandie Show: LONG LIVE LOVE című számát, amit - többek között - az 1965 évi Egyetemi Színpadon énekelt velünkl. Ez is "egymikrofonos" élő felvétel, minden útólagos kozmetika nélkül. A felvételen Benkő Laci, Kóbor János, Kovacsics Öcsi, Laux Józsi, Somló Tomi, Varsányi István játszik.

 

És, hogy mennyire érdemes volt összeállítanom azt a videót, Íme:

pataki947 Nahát Kedves Wittek Mária , mit hallok itt???:))), hát még ez az 1965 készült , és akkor is , most is szép. Azért Téged sem lehet elfeledni. Köszönet a szép dalért Mária. És az Andrásnak is gratulálok, hogy feltette..
Üdvözlettel Zoltán!

Billapo 1 Kedves András Bill apó vagyok, a Marika tisztelője, és barátja. Nagyon örülök, hogy megcsináltad ezt a videót, mert így egy újabb emlékünk van a Marikáról. Sajnos kevés felvétel van az Ő dalaiból. A Marika nagyon kedves barátom és megérdemelte ezt a videót. Köszönöm neked kedves András. Üdvözöl Bill apó.

wittekjmusic Szuper video Negyon koszon hogy feltetted es a hang es a kep anyag osszallitasa kituno. A 60`s evekben Wittek Mari csak egy volt, ot nem lehetett senkivel osszehasolitani. tehetsegevel es teljesen egyeni szinezetu, szeles skalaju, kivalo hangjaval es megjelenesevel megbabonazta az Omega rajongoit. En ott voltam minden fellepesukon es szem es fultanuja voltam a sikereiknek. A 60`s evekben az Omega volt az egyik legtehetsegesebb, egyuttes Magyarorszagon.

xButterfly12x ♥ Szep video, nagyon jol megvan csinalva. Jo volt hallani ezt a felvetelt es latni a gyonyoru fotokat. Koszonom szepen, Maria, hogy elkuldte nekem a videot. Sok szeretettel, Timi ♥

picilany14 Köszönöm szépen ezt a nagyon régi felvételt! Nagyon tetszett, örülök, hogy hallhattam új felvételt Wittek Marikától!!! A videó is tetszett!!!

wittekjmusic Az Omega Kivetel nelkul minden slagerlista vezeto notat magas szinten eltudtak jatszani es ehez hozza jarult, hogy az egyuttes kivalo hangszeres zeneszekbol es enekesekbol allt, mint Kovacsics Andras, Benko Laszlo, Kobor Janos, Laux Jozsef, Varsanyi, Somlo Tamas es Wittek Maria. Megegyszer nagyon koszonom ezt az ritka gondosan osszeallitott arhiv felvetelel. Visszahozta a regi szep emlekeimet. Tisztelettel egy regi nagy OMEGAS! Jozsi

roger51w4 Very good Video !! Maria you sing this song very well with your strong voice. You are also very pretty and I just love the clothing and style from the mid 60s. I was 17 years old when you recorded this and did not have any music ability at that time. You and Omega were great and I wish I had know about your group back then
thanks for sharing this with all of us, Roger Wynde

51MRIA51 Kedves András!!!
Nagyon szép videót készitettél Marikának,megérdemli,nagyon szép a dal is amit énekel. Gratulálok és itt hagyom a *************a dalért ,és a szép videóért. küldök Marikának is .
Kellemes napot kivánok ***Marika

dzs33511 Nagyon örülök, hogy hallhattam ezt a dalt és láttam a sok szép képet! Nagyon kedves gon- dolat volt ezt a videót megcsinálni. Hatalmas köszönet Marikának és a készítőnek, nagy öröm ez nekem!
0:33-0:34-ig, 1:31-1:32-ig , 2:40-2:41-ig a kép nekem is sokáig megvolt.

gita521 Drága Mária ! Nagyon sok boldog emléket idéz fel ez a videó! Amíg hallgattam, potyogtak a könnyeim a boldogságtól ! Köszönöm hogy részese lehettem ! Büszke lehetsz magadra !!!!! Örök barátsággal, szeretettel ölellek:Gita

manyika52 Kedves András ! Nagy örömet szereztél a videóval,köszönöm szépen. Egy szép emlék Máriáról ! Szeretettel üdvözöl:Manyika

 

Még mindig akad valami új a "tarsolyomban" és pedig szintén az 1965 évi Egyetemi Színpadi Hangverseny úgynevezett "egymikrofonos"' hangfelvételeimből, ez pedig a Wishin! & Hopin' című Dusty Springfield száma. A fotók több helyszínen készültek: Budapesten a Mongol Étteremben, Kanadában (Victoria), New York-ban, John Lennon emlékhelyen (Central Park). Szeretettel ajánlom az egész Wittek Családnak: Marinak, férjének Bélának, leányának Caterinának, öccsének Józsinak és feleségének. Régimódiasan úgy mondanám, hogy "SZÍV KŰLDI SZÍVNEK SZÍVESEN"!

 

Visszajelzések:

billapo1 Kedves András Bill apó vagyok, örülök, hogy videót készítettél a Marikáról, és a találkozásotokról. Én mint a Marika rajongója, és barátja gratulálok a videódhoz. A Marika megtisztelt azzal, hogy sok fotót küldött nekem, és én is készítettem videókat róluk a Ventures, és Rod Stewart koncertekről, és Floridai nyaralásukról. A Marika mindig egy szuper Nő volt, és most is az. De az emberi tulajdonságai páratlanok. Nagyon jó barátom lett. Gratulálok, és üdvözöl Bill apó.

wittekjmusic Szuper video, vissza hozza a 60`s evek nostalgiajat. Emlekszem en is ott voltam es felejthetettlen emlekek fuzodnek ehez a szuper koncerthoz. A Mari Istenien enekelt es az Omega egyuttes Pazarult jatszott. Szerintem a Mari az Omega egyuttessel a egykori beat egyuttesek kozul a csucson volt!!!!! Gratulalok es nagyon koszonjuk hogy ilyen szepen osszeallitottad es feltetted a videot. Udv Jozsi es Evi

neoarpeggio This is very good video I liked this very much!! Done with very good taste and music was excellent! This was like a story..skillful work! Jean Vivace

iluska70 KEDVES MÁRIA BARÁTNŐM! NAGYON JÓ LETT EZ A VIDEÓ, KÖSZÖNET A KÉSZÍTŐJÉNEK, ANDRÁSAPUNAK. NAGYON JÓL NÉZEL KI, SZÉPEK A KÉPEK. NAGYON SZÉPEN ÉNEKELSZ, JÓ SZÁM. GRATULÁLOK A VIDEÓHOZ, REMEK LETT! SOK SOK PUSZI BARÁTNŐM! SZERETETTEL: ILONKA♥

ÜDVÖZLÖM KOVACSICS ÚR! A WITTEK MÁRIA BARÁTNŐJE VAGYOK, SKYPE-ON SOKAT BESZÉLEK VELE! SAJNÁLOM, HOGY A CSATORNÁJA MEGSZŰNT, SOK JÓ VIDEÓ VOLT BENNE! FELIRATKOZTAM MAGÁHOZ, ÖRÜLNÉK HA ÖN IS HOZZÁM! SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM: ILONKA♥

 

 

 
   
 

És egy ritkaság, amit ismét Mező István küldött el, ezzel is gyarapítva Mari zenei anyagát, köszönet érte: Hova szalad a nyár? (Atlantisz-Bezzegh) címmel. Az 1966-os I. Táncdalfesztiválon énekelte Mari az Atlantisz együttes kíséretével.  Egy biztos, a döntőbe nem került be, és sajnos kislemez sem készült belőle. De még szerencse, hogy egyáltalán így is fennmaradt! (A fotóimból magam készítettem a videót.)


 
   
Ez az egyik zenei TV felvétel, amit Mari énekelt az Omega kíséretében. Mari küldte személyesen, nagy örömömre. A "Yesterday Man" angol számra írt Petkovits Péter magyar szöveget, "Két szív egymásra talált" címmel.
 
     
 
Az 1968 évszám nem igazán helyes, mert én csak 1967-es Táncdalfesztiválig voltam a zenekarban és láthatóan szerepeltem benne a legendás fehér FRAMUS szólógitárommal.
 
     
 
Tehát az 1967-es felvételen Benkő Laci, Kóbor János, Kovacsics Öcsi, Laux Józsi, Varsányi István (Gergely) látható.
 
     
 
 
     
 
Bánó András "KULTÚRFELELŐS" című TV műsorában, Mihály Tamással készített interjújából ollóztam ki egy - erre vonatkozó - kis részletet, ami 2017 júniusában került adásba.
 
     
 
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
 
   
     
 

Nekem is jó volt látni 44 év távlatából, köszönet érte Wittek Marinak!

 

 

 
 
 
 

Az 1967 évi Táncdafesztiválon énekelte a "Keresek egy fiút" című számot Mari Öccsétől, Józsitól kaptam a felvételt Kanadából, amit Ő szerkesztett Mari fotóiból:

Egy elfeledett Presser-Adamis dal, szintén Józsitól, amiben Wittek Mari is énekel. (1968)